top of page

Velkommen til Hedehusene-fotoklub.dk

Klubben så dagens lys i slutningen af 2013, da nogle af medlemmerne mente det var på tide at Hedehusene fik sin egen fotoklub.

Der er ganske vist andre fotoklubber i nærheden, men ingen havde de rigtige mødedage, hvor de nuværende medlemmer havde tid, og sidst men ikke mindst, så var det jo ikke i Hedehusene.

En blandet samling fotoamatører er vi og klubben er ikke ret gammel (9 medlemmer) men vi er godkendt af Tåstrup Kommune, har lige netop nu her i november måned 2017, fået det store lokale i Hedehusethuset ved Ansgarkirken på Hovedgaden 371 i Hedehusene.

Vi er en broget flok fra nybegyndere til professionel, og har mange forskellige favorit motiver, der er interesser for portræt, bryllup, fugle, natur, landskaber, arkitektur, HDR, macro og meget mere, så der er nok at tage fat på til vores klubaftener. Ud over klubaftenerne er vi også begyndt med små ture ud i den virkelige verden for at afprøve noget af alt det vi har lært.

Målsætningen for klubben er at vi lærer at bruge vores kameraer rigtigt, få styr på de mange begreber som Iso, blænde, lukketider mm., og lære at kunne se motiverne når de er der, eller selv komponere billedet. Vi bruger tid på redigering af billeder, som er et kæmpe område også, hvor vi lærer at beskære, redigere lys, kontrast, skarphed, lave sort/hvid billeder og prøve nogle af de mange muligheder der er.

​Vi hjælper hinanden med teknikken og foto emner, og fortæller/underviser hinanden med de ting vi kan byde ind med, hvis vi kan, men det er bestemt ikke noget krav. Vi håber på lidt undervisning udefra i ny og næ, men pengene skal jo være der, men vi er godt på vej.

Denne hjemmesiden er helt ny og der knokles for at få alle detaljer med.

​Kontingentet er  kr. 250,00 halvårligt.

Har det din interesse så lad os høre fra dig og du skal være velkommen i vores hyggelige klub.

Hilsen

Formanden

GALLERI

bottom of page