HEDEHUSENE – FOTOKLUB

Hedehusene-Fotoklub v/Formand Jørgen Jacobsen tlf: 2035 8250, Mail: joejac@post3.tele.dk.

Hedehuset hovedgaden 371.B 2640 Hedehusene

Cvr nr: 36640103, Bank nr: 9570-0012481772

Fotoaften i Hedehuset Søndag den 8. Marts 2020

Mødedeltager:

Bestyrelsen og 5 medlemmer var mødt op til denne spændende aften.

Formanden indledte med at få billeder ind på temaet ” Sten ” der kom billeder ind fra fem medlemmer, som så blev gennemgået  og efterfølgende stemt om hvilket der var bedst.

Carsten vandt med billedmotiv af terrorsikrings sten ved Christiansborg.

Carsten bestemte så hvad næste tema skulle være og det blev  billeder af ” Tunneler og broer ”  og vi blev enige om at der til afleveringen skulle afleveres to RAW billeder, RAW billederne skal bruges til gennemgang i RAW programmet.

Jørgen tog efterfølgende flere af billederne ind og afprøvede / viste flere af de funktioner som er blevet gennemgået de forrige møder, der kan virkelig gøres meget i RAW konverteren. Jørgen viste også man godt kunne åbne jpeg billeder i Raw konverteren.

Der blev også vist en lille film om RAW billeder, meget god film.

Billeder til aftens tema må godt være friske, så alle kommer ud og bruger foto apparatet.

Billeder fra Hedelandturen har Jørgen afleveret og de er også blevet lagt ind på hjemmesiden.

Nye flyers til fotoklubben er Henrik ved at få fremstillet, der var lige de sidste rettelser på teksten så de er nok klar til generalforsamlingen

Erik har lavet bookinger i Conventus på de nye tider i efteråret ( kommer på hjemmesiden når de er godkendt April ). Vi har også fået det lokale i kælderen til vores ting vi fik lovning på.

Referater + dagsorden kommer stadigvæk og fremover kun på hjemmesiden.

Næste Tema / Billeder  ”Tunneler / Broer" til den 29. Marts