HEDEHUSENE – FOTOKLUB

Hedehusene-Fotoklub v/Formand Jørgen Jacobsen tlf: 2035 8250, Mail: joejac@post3.tele.dk.

Hedehuset hovedgaden 371.B 2640 Hedehusene

Cvr nr: 36640103, Bank nr: 9570-0012481772

Fotoaften  Søndag den 30. maj 2021

Mødedeltager:

Jørgen Jacobsen – Erik Hald – René Revsbæk samt to nye medlemmer Annelise Dalsgaard – Jørgen Jensen var mødt her på denne sidste foto aften 2021 inden ferien..

Aftenens foto møde var en afslutning på det forløbne første halvår 2021, det var samtidig også et møde med vores nye medlemmer, velkommen til dem, håber de får noget ud af at være medlem her i Hedehusene - Fotoklub.

De nye medlemmer og også os gamle lavede en præsentation af os og hvad vi lavede eller har lavet samt hvad kamera vi arbejdede med.

Jørgen gennemgik hvad der er sket i klubben det første halve år, der har jo ikke været den store aktivitet på grund af covid19 og Hedehuset har været lukket til test center.

Jørgen og Conni samt Erik har været involveret i et foto shot af en skulptur der er lavet af en lokal kunstner, her har vi fulgt kunstværket fra start og ikke afsluttet endnu, det skulle så gerne ende ud i en udstilling af de fotos vi har optaget og det skal foregå i Hedehuset, men mere om det senere. Kunstværket indvies i kultur ugen: uge 37.

Der har været afholdt et par fototure blandt andet, vandring i det gamle Køge og en tur ud i naturen omkring Vallensbækmose.

Jørgen lagde op til hvad vi kunne forvente af sæsonen efter ferien nemlig Vi skal bruge vores Flashanlæg mere, men vi starter med at gennemgå Programmer og Autofokus igen.

Bestyrelsen vil meget gerne have emner, som i godt vil have taget op, kom med dem, så prøver vi at få det passet det ind i programmet.

Der blev spurgt ind til betaling, Jan vores kasserer sender ud til os når det er aktuel.

Referat kommer på hjemmesiden.

Foto-søndage efterår 2021:

15/8 – 29/8 – 12/9 – 26/9 – 10/10 – 24/10 – 14/11 – 28/11. alle dage 17.00-22.00

Næste møde Tema: ”Blomster”

Alle ønskes en god sommer

Jørgen Jacobsen

Hedehusene den 30. maj 2021